WhatsApp va cere o parola pentru backup
WhatsApp va cere o parola pentru backup

WhatsApp deținut de Facebook este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie din lume. Are peste două miliarde de utilizatori din întreaga lume și pentru a-și păstra baza de utilizatori intactă, platforma continuă să adauge noi funcții la fiecare actualizare succesivă. La începutul acestui an, în ianuarie, WhatsApp și-a lansat în sfârșit tema întunecată într-o versiune beta a aplicației, iar compania a primit aprobare de reglementare pentru funcționarea funcției de plăți în India. Acum, conform unei postări recente de la WABetaInfo, cele mai recente versiuni beta sugerează o funcție de securitate viitoare pentru a vă ajuta să vă protejați backup-urile de chat.

WhatsApp va cere o parola pentru backup
WhatsApp va cere o parola pentru backup

Noua caracteristică a fost reperată în WhatsApp beta v. 2.20.66 și, după cum sugerează și numele său, vă va permite să vă protejați parola prin backup pe Google Drive. După cum se vede în capturile de ecran atașate, funcția apare în setările de backup pentru chat și vă permite să criptați cu ușurință copiile de rezervă ale chat-ului cu o parolă, astfel încât nici WhatsApp și nici Google nu pot vedea conținutul acesteia.

Este sigur să presupunem că restaurarea unei copii de rezervă criptate vă va cere să introduceți parola, fără de care nu veți putea accesa mesajele salvate. În prezent, funcția este în stadiul alpha de dezvoltare, iar WhatsApp ar putea aduce unele modificări semnificative înainte de lansare. De asemenea, este de remarcat faptul că funcția nu este disponibilă la ultima versiune beta, iar WABetaInfo a reușit să o activeze manual.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.