Ştiri

WhatsApp va sustine pana la 50 de participanti la un apel video

Potrivit WABetaInfo , un portal specializat în noutățile versiunii WhatsApp , cel mai popular mesager din lume este de așteptat să introduca apelurile video cu până la 50 de persoane „în curând”. Funcția a fost reperată pe WhatsApp Web vineri (8) și, atunci când a fost accesată, redirecționează apelul video către Messenger Rooms.

În versiunea de test a lui WhatsApp Web la care a avut acces WABetaInfo , există două comenzi rapide pentru apeluri video: una se află în meniul de lângă butonul nou de mesaj, iar alta apare în meniul care se deschide când atingem o anume pictograma de trimise mesaje.

Videoconferințe prin link-uri

După accesarea funcției pe WhatsApp Web, apare o fereastră de introducere în Messenger Rooms, cu butonul pentru a continua apelul din cadrul noului serviciu. Este posibil să faceți apeluri video criptate, punct la punct, cu un contact Messenger selectat sau prin trimiterea unui link de acces către un invitat.

WhatsApp va sustine pana la 50 de participanti la un apel video
WhatsApp va sustine pana la 50 de participanti la un apel video

Potrivit Facebook, în sine, funcția va fi implementată în principal pe Facebook, Messenger și Facebook Dating . Apoi, trebuie să fie lansat pentru aplicația WhatsApp pentru Android și iOS.

În prezent, WhatsApp permite apeluri video cu maximum opt persoane simultan. Este posibil ca o nouă funcție să fie implementată cât mai curând posibil, deoarece Facebook ar putea să concureze cu servicii precum Zoom , Skype și Google Meet , care au devenit mult mai populare după carantina adoptată ca măsură pentru a conține progresul noului coronavirus .

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button