WhatsApp
WhatsApp

Potrivit WABetaInfo , un portal specializat în noutățile versiunii WhatsApp , cel mai popular mesager din lume este de așteptat să introduca apelurile video cu până la 50 de persoane „în curând”. Funcția a fost reperată pe WhatsApp Web vineri (8) și, atunci când a fost accesată, redirecționează apelul video către Messenger Rooms.

În versiunea de test a lui WhatsApp Web la care a avut acces WABetaInfo , există două comenzi rapide pentru apeluri video: una se află în meniul de lângă butonul nou de mesaj, iar alta apare în meniul care se deschide când atingem o anume pictograma de trimise mesaje.

WhatsApp va sustine pana la 50 de participanti la un apel video 1

Videoconferințe prin link-uri

După accesarea funcției pe WhatsApp Web, apare o fereastră de introducere în Messenger Rooms, cu butonul pentru a continua apelul din cadrul noului serviciu. Este posibil să faceți apeluri video criptate, punct la punct, cu un contact Messenger selectat sau prin trimiterea unui link de acces către un invitat.

WhatsApp va sustine pana la 50 de participanti la un apel video
WhatsApp va sustine pana la 50 de participanti la un apel video

Potrivit Facebook, în sine, funcția va fi implementată în principal pe Facebook, Messenger și Facebook Dating . Apoi, trebuie să fie lansat pentru aplicația WhatsApp pentru Android și iOS.

În prezent, WhatsApp permite apeluri video cu maximum opt persoane simultan. Este posibil ca o nouă funcție să fie implementată cât mai curând posibil, deoarece Facebook ar putea să concureze cu servicii precum Zoom , Skype și Google Meet , care au devenit mult mai populare după carantina adoptată ca măsură pentru a conține progresul noului coronavirus .

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.