WhatsApp va va permite sa raportati un contact

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp pentru Android a primit recent o nouă actualizare beta, versiunea 2.20.206.3, care introduce posibilitatea raportării unui contact.

Prin această nouă funcție va fi, prin urmare, posibil să raportați un contact, probabil necunoscut, care ne trimite un mesaj nedorit. Când raportăm un contact către WhatsApp, raportul este procesat având în vedere mai mulți factori. Acestea includ numărul de rapoarte primite pentru acel număr de telefon de la diferiți utilizatori, dacă contul utilizatorului raportat este nou și a primit deja unele rapoarte etc.

Pentru a evita utilizarea abuzivă a acestei caracteristici, WhatsApp introduce un nou mod de a verifica dacă o relație este de încredere. Practic, atunci când este raportat un contact, va fi trimisă și o copie a mesajelor recente din acel chat. WhatsApp nu primește niciodată mesajele noastre fără permisiune, de fapt, dacă decideți să raportați un contact, va trebui să fiți de acord să transmiteți o copie a mesajelor recente din acel chat către echipa WhatsApp.

Aceeași funcție va fi disponibilă și în grupuri și pentru companii.

Citeste si:  Ti-a fost spart contul de Facebook? Cum poti evita sa-ti fie spart contul de Facebook

În acest moment, această nouă caracteristică este disponibilă doar în versiunea beta pe Android, dar se așteaptă să ajungă în versiunea beta pe iOS în următoarele săptămâni. Cel mai probabil va ajunge în curând și în versiunea stabilă a aplicației atât pe Android, cât și pe iOS.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
30% din site-urilor web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android

30% din site-uri web nu vor mai functiona pe versiuni vechi de Android

Articolul următor
Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra va renunța la ToF în favoarea focalizării cu laser

Postări Asemănatoare
Total
1
Share