WhatsApp Web permite în sfârșit modificarea mesajelor trimise

WhatsApp, cea mai populară aplicație de mesagerie din lume, a introdus o nouă funcționalitate pentru testeri – modificarea mesajelor trimise pe WhatsApp Web. Chiar dacă această funcție pare esențială și indispensabilă, până acum nu era disponibilă pe aplicația WhatsApp pentru iOS și Android, nici pe WhatsApp Web.

Testarii de pe WhatsApp Web vor putea experimenta această funcție, însă timpul pentru modificarea mesajelor este limitat la 15 minute. Acest lucru a fost impus pentru a menține autenticitatea conversației și pentru a preveni modificările ulterioare ale mesajelor trimise. Utilizatorii vor putea folosi această funcție doar pentru a corecta greșelile de ortografie sau de atenție.

VERIFICA CELE MAI BUNE OFERTE BLACK FRIDAY 2024 PE:

WhatsApp Web
WhatsApp Web

În cadrul versiunii beta a WhatsApp Web 2.2319.9, utilizatorii vor putea modifica mesajele trimise într-un mod intuitiv. Aceștia trebuie doar să deschidă conversația în care doresc să modifice un mesaj, să facă clic pe săgeata îndreptată în jos din balonul de mesaj și apoi să selecteze „Modifică mesajul”. O fereastră pop-up se va deschide, permițând utilizatorilor să scrie un nou mesaj. Balonul de mesaj va afișa mențiunea „Modificat” (Edited), astfel încât toți interlocutorii să știe că mesajul a fost modificat.

Această funcționalitate va fi disponibilă și pentru utilizatorii de Android și iOS în curând, oferindu-le posibilitatea de a modifica mesajele trimise în același mod.

Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să ia în considerare faptul că această funcție nu trebuie utilizată în mod abuziv, pentru a modifica complet conținutul mesajelor după o perioadă lungă de timp. Aceste modificări trebuie făcute cu responsabilitate și înțelepciune pentru a menține autenticitatea conversațiilor.

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *