Windows 10
Windows 10

Se pare că succesiunea actualizărilor care rezolvă problemele și creează alte buguri noi în  Windows 10 nu s-a limitat la 2019. Una dintre cele mai recente actualizări (KB4541335) lansate de Microsoft cauzează probleme la instalarea aplicațiilor pe sistem. Acum, compania tocmai a recunoscut un nou bug în Windows 10, care afectează conexiunea la internet .

Dacă utilizați computerul dvs. și conexiunea este întreruptă brusc, verificați dacă internetul funcționează în continuare pe smartphone . Dacă internetul este normal pe telefonul dvs., dar pictograma rețelei Windows 10 arată „conexiune limitată” sau „nicio conexiune”, tocmai ați fost „prezentat” cu apariția celui mai recent bug de sistem de operare. Potrivit companiei, bug-ul afectează doar ultimele două versiuni ale sistemului de operare, care sunt compilările pentru mai și noiembrie 2019.

30095748113114

Actualizarea care provoacă eșecul este KB4535996, lansat pe 27 februarie. Probabilitatea mai mare este ca eșecul să apară pe PC-uri care utilizează un proxy configurat manual sau configurat automat, cum ar fi VPN-urile. Dar nimic nu împiedică eroarea să afecteze calculatoarele cu alte configurații de rețea.

Încă legat de accesul la internet, există o altă eroare care împiedică funcționarea corectă cu aplicațiile care folosesc WinHTTP sau WinINet, cum ar fi echipele Microsoft , Office , Outlook , Office 365 , Internet Explorer și unele versiuni ale Edge .

Există o soluție rapidă?

Momentan, nu este posibilă corelarea erorii cu o cauză specifică pentru KB4541335. Cea mai simplă și rapidă soluție pentru restabilirea conexiunii la internet este să reporniți computerul.

Dacă eroarea devine prea frecventă și perturbă utilizarea normală a aparatului, există o opțiune pentru a dezinstala actualizarea.

Oricum, Microsoft lucrează deja la un nou corecție de remediere, care este de așteptat să fie lansată în curând.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.