Windows 10
Windows 10

Windows 10 este cel mai popular sistem de operare al celor de la Microsoft, acest lucru o spun şi statisticile dar şi aceştia care au anunţat că sistemul acestora de operare este instalat în peste 900 de milioane de dispozitive.

Numărul a crescut de la 800 de milioane, acum la peste 900 de milioane, a declarat marţi compania americană Microsoft.

Yusuf Mehdi, vicepreşedinte corporativ al grupului Modern Life, Search and Devices din cadrul Microsoft, a declarat pe contul lui de twitter că Microsoft a fost instalat în acest an pe mai multe dispozitive decât până acum.

„De la Pc-uri la HoloLes, la Xbox şi până la Surface Hub, Windows continua să alimenteze inovaţia – urmând mai multe săptămâna viitoare”, a adăugat Mehdi.

În martie a acestui an Microsoft a anunţat că au atins pragul de 800 de milioane de dispozitive pentru Windows 10, acesta este un număr mare, iar acum în septembrie 2019, avem cu 200 de milioane mai mult faţă de anul trecut când în tot această perioadă a anului se vorbea despre 700 de milioane de dispozitive.

Aceste date nu sunt unele făcute de anumiţi analişti, este pur şi simplu un anunţ din partea Microsoft care vrea să îşi dovedească progresul pe această piaţă. Totuşi, nu avem alte date cu privire la aceste numere, nu ştim despre alte dispozitive ce folosesc sistemul de operare Windows XP care în multe ţări subdezvoltate încă este instalat.

Bine-înţeles Windows 10 este şi gratis, chiar pe site-ul oficial Microsoft, iar o cheie pentru acesta este destul de ieftină, se poate achiziţiona şi la 50 de lei, iar dacă eşti atent şi intri pe ebay găseşti aceste chei şi la 3/5 euro.

Faptul că Windows 10 este destul de ieftin poate fi un factor important în acest succes.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.