Ultimul sistem de operare de la Microsoft, Windows 11, a fost lansat de ceva timp, asa ca a venit vremea ca acesta sa primeasca un update semnificativ. Urmatoarea actualizare poarta numele de 22H2, iar surse din interiorul companiei mentioneaza ca data de lansare luna septembrie 2022.

Printre cele mai importante schimbari pe care 22H2 le aduce se numara un Task Manager imbunatatit, un manager de fisiere cu file/tabs, cateva modificari legate de meniul Start si stickere ce pot fi aplicate pe imaginea de fundal (wallpaper).

Filele din managerul de fisiere vor arata si functiona similar cu cele din Google Chrome sau orice alt browser web. Astfel, utilizatorii vor putea folosi o singura fereastra pentru a comuta intre diferite foldere de pe PC, sporind astfel in mod semnificativ productivitatea si usurand multitaskingul.

Daca folositi deja Windows 11 si sunteti nerabdatori sa primiti acest update, trebuie sa stiti ca Microsoft are obiceiul de a lansa gradual actualizarile software. Prin urmare nu trebuie sa va ingrijorati daca nu veti primi noile functii in luna septembrie; actualizarea va fi disponibila eventual pentru toti utilizatorii.

Distribuie.

Lasa un raspuns