Jocul gratuit de la Epic Games Store săptămâna aceasta, care a oferit jocul BioShock: The Collection cadou săptămâna trecută, este Wolfenstein: The New Order, în valoare de 76.99 RON. Jocul din 2014 este semnat de MachineGames și Bethesda.

Wolfenstein: New Order reînvie franciza care a dat naștere genului shooter la persoana întâi. Amplasat într-o eră alternativă a anilor 1960, explorezi o lume extraordinară condusă de un inamic familiar care a răsucit istoria așa cum o știm noi.

Descrierea de pe pagina jocului este următoarea:

„Emotionant, cinematografic și redat în detalii uimitoare cu motorul id Tech® 5 al id Software, Wolfenstein duce jucătorii în Europa într-o misiune personală de a distruge mașina de război nazistă. Cu ajutorul unui mic grup de luptători de rezistență, infiltrați-vă în cele mai adăpostite facilități ale inamicului, luptați împotriva regimentelor naziste de înaltă tehnologie și preluați controlul asupra superarmelor care au cucerit lumea și multe altele.”

Wolfenstein: Cerințe minime de sistem

  • Sistem de operare: Windows 7/Windows 8 pe 64 de biți
  • Procesor: Intel Core i7 sau AMD echivalent
  • Memorie: 4 GB RAM
  • Placa video: GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
  • Stocare: 50 GB spațiu disponibil

Puteți adăuga Wolfenstein: The New Order în biblioteca dvs. până pe 9 iunie la ora 18:00.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns