Xbox Scarlett
Xbox Scarlett

Știm că Microsoft lucrează cu greu la o versiune Xbox de ultimă generație, iar această consolă futuristă este denumită în prezent Xbox Scarlett. Unii preferă să îl numească Xbox 2, deși ultimul a fost numit Xbox One.

Primele rapoarte despre Xbox Scarlett au sugerat că este una dintre cele două console de ultimă generație la care Microsoft lucrează. Cealalta a fost numita Anaconda și s-a spus că este o opțiune de buget redus. Cu toate acestea, Microsoft a scos din vorba aceste zvonuri, afirmând că Scarlett este în prezent singura consolă de ultimă generație la care compania lucrează.

Viitorul Xbox este la puțin peste un an distanță de a deveni realitate. Proiectul Microsoft Scarlett va sosi în vacanța de iarna din 2020, promițând de patru ori puterea lui Xbox One X completă cu o mulțime de caracteristici interesante, cum ar fi 120 cadre pe secunda, rezoluția 8K și un SSD rapid.

Iată tot ce știm până acum despre Xbox Project Scarlett, inclusiv data lansării, specificațiile și prețurile potențiale.

Este un pariu sigur că Xbox Scarlett va accentua Xbox Game Pass și va folosi tehnologia de streaming xCloud Microsoft. În ciuda creșterii de produse digitale și online, s-a confirmat că Scarlett va avea o unitate de disc.

Data lansării Xbox Scarlett – este anul viitor!

După cum a dezvăluit Microsoft la E3 2019, Xbox Project Scarlett – sau Xbox 2, – vor ajunge pe rafturile magazinelor in vacanta de iarna din 2020 la fel ca si PS5, ceea ce înseamnă că va fi disponibil la timp pentru Crăciunul viitor.

Trailer Xbox Scarlett – aruncați o privire

Acest trailer dezvăluie cum a debutat la E3 2019, Microsoft promitând o consolă „transformatoare” de generație viitoare, care va avea o delay mai mic a timpului de încărcare. Se pare că va fi „un salt mai mare decât orice generație pe care a făcut-o înainte”. – scrie una dintre sursele care se ocupa cu acest subiect.

Specificațiile Xbox Scarlett – sunt destul de impresionante

Microsoft susține că proiectul Xbox Scarlett va fi de patru ori mai puternic decât Xbox One X, permițând rezoluții și rate de cadru pe care nu le-am văzut niciodată până acum. Va putea reda până la 120 de cadre pe secundă, potrivit dezvăluirii Microsoft E3. Acesta va avea capabilități de raytracing, vizual 8K și un SSD nou impresionant.

Proiectul Scarlett va avea un procesor AMD Zen 2 personalizat care promite de patru ori puterea Xbox One X. Alte caracteristici includ suportul de urmărire a razei, jocului de până la 120fps, rezoluția 8K, memoria GDDR6 și suportul de actualizare variabilă. Sistemul va avea, de asemenea, un SSD personalizat care promite o creștere a performanței de 40x și practic timp de încărcare mult mai rapid.

Jocuri Xbox Scarlett – la ce să vă așteptați

Așteptatul Halo Infinite se va lansa alături de Project Scarlett în „Holiday 2020”. Nu știm prea multe despre linia de lansare, dar sistemul va suporta toate jocurile Xbox One existente, inclusiv vasta bibliotecă de titluri compatibile cu Xbox și Xbox 360.

Alte titluri confirmate sau așteptate să fie în curs de dezvoltare pentru consolele de ultimă generație includ The Elder Scrolls VI, Starfield și Grand Theft Auto 6, așa că pare sigur să presupunem că și acestea vor ateriza pe Scarlett.

În timpul apelului său de câștiguri din toamna anului 2019, EA a confirmat că are un nou joc Battlefield în dezvoltare pentru console de generație viitoare (potrivit GameSpot). Editura este de asemenea sărită în acest an de NBA Live pentru a se concentra pe o versiune de genul viitor pentru 2020, după cum a raportat Polygon.

Prețul Xbox Scarlett – probabil nu este ieftin!

Nu există niciun cuvânt oficial în ceea ce privește prețul Xbox Scarlett, dar există câteva indicații despre ce gamă de prețuri se poate încadra.

Xbox Scarlett va face probabil retail cu bani mari și va fi comercializat ca un dispozitiv premium similar cu modul în care Microsoft a facut  si cu Xbox One X. Pentru referință, un Xbox One X se ridică în prezent la aproximativ 360 de lire sterline. Cu un produs nou, precum Scarlett, nu am fi surprinși să vedem prețuri în jurul a 500 de lire sterline.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.