GhiduriJocuriOferteŞtiri

Xbox Series X ieftin: totul despre preț și disponibilitate

De unde sa cumpar Xbox Series X ieftin? Pret si disponibilitate pentru cea mai noua consola de gaming de la Microsoft.

Din păcate, consola de ultimă generație de la Microsoft este în prezent epuizată la scară largă. Aici vă ținem la curent cu toate cele mai recente informații despre prețul și disponibilitatea pentru Xbox Series X.

Xbox Series X Ieftin: De unde sa cumparati?

Xbox Series X este în prezent epuizat la aproape toți comercianții oficiali. Microsoft încearcă să răspundă cererii, dar nu toți jucătorii interesați si-au asigurat încă o consolă. Nu se știe încă exact când Xbox Series X va fi disponibil din nou pe scară largă.

Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, consola a fost deja oferită neanunțată de mai multe ori în unele magazine online. Cu toate acestea, aceste contingente mici au fost întotdeauna repede epuizate. Xbox Series S, pe de altă parte, este disponibil în prezent din multe magazine online.

Xbox Series X Pret: Prezentare generală a comercianților oficiali online

În ultimele săptămâni, disponibilitatea Xbox Series X s-a îmbunătățit semnificativ. Consola nu este încă disponibilă permanent oriunde, ci din nou și din nou selectiv și nu mai este doar pentru câteva secunde sau minute, ci uneori pentru câteva ore. Sfatul nostru: Consultați în mod regulat următorii dealeri.

Comandati Xbox Series X ieftin

Stim ca probabil ati vazut Xbox Series X si pe alte magazine online, sau chiar OLX, dar va recomandam sa alegeti mereu doar site-uri de incredere ce ofera garantie, au fost foarte multe tepe online in perioada aceasta in care disponibilitatea consolei este pusa la incercare iar multi scameri ies la iveala.

Comandați Xbox Series S ieftin

„Mai mic” Xbox Series S fără unitate de disc și cu o putere de calcul mai mică este acum disponibil pe scară largă, adesea chiar și cu o mică reducere:

Cumpărați Xbox Series X: accesoriile potrivite pentru consolă

Pentru experiența reală de „următoarea generație” cu Xbox Series X, aveți nevoie și de accesoriile potrivite. Deci, ar trebui să aruncați o privire mai atentă asupra acestor articole:

Accesorii Xbox

Pentru ca performanțele Xbox Series X să devină cu adevărat proprii, desigur aveți nevoie și de televizorul 4K potrivit.

Iată preferatele noastre „Next Gen”:

Televizorul Xbox Series X

Pentru mai multe recomandari de Smart TV-uri puteti accesa acest articol cu cele mai bune smart tv-uri din 2021

Xbox Series X: pachete de console nu sunt încă disponibile

În prezent, nu există pachete de console disponibile pentru Xbox Series X, la preturi promotionale cu jocuri si alte accesorii. Când consola devine din nou disponibilă pe scară largă, este posibil să se schimbe acest lucru. Când sunt oferite primele pachete „Xbox Series X”, vă vom informa desigur despre acestea în acest moment.

Xbox Series X Pret
Xbox Series X Pret

Ați reușit deja să vă asigurați un Xbox Series X, ați preferat Xbox Series S sau preferați să așteptați mai mult?

Xbox Series X Design si Specificatii

Desigur, inainte de a cumpara aceasta consola, poate va intrebati cum arata si ce specificatii are aceasta? Va vom raspunde mai jos.

Design Xbox Series X: cum arată Xbox Series X?

Microsoft a făcut primul pas în fața competitorului Sony și a dezvăluit designul Xbox Series X. Din decembrie 2019 se știe cum va arăta acest lucru.

Dacă doriți să vedeți premiera următoarei generații cu ochii voștri, consultați acest trailer Xbox Series X:

În ceea ce privește culoarea, Microsoft rămâne fidel schemei predecesorului său Xbox One, dar unele lucruri s-au schimbat în structură. Xbox Series X crește ca PS5. Designul gros și greu al consolei a provocat deja râsete și a dus la o serie de comparații cu frigiderele sau alte dispozitive.

Motivul exteriorului acum greoi al consolei de acasă se datorează nivelului ridicat de performanță din interior. Mai multă putere necesită mai multă energie și, mai presus de toate, spațiu pentru disiparea căldurii.

Aspectul mai puțin puternic Xbox Series S a fost, de asemenea, dezvăluit într-un trailer de la Microsoft, după un lung joc de ascundere. Consola surorii mici surprinde cu un design complet diferit:

https://www.youtube.com/watch?v=KHLfCFMKxPg

Specificatii Xbox Series X

Xbox Series X
CPU8 nuclee la 3,8 GHz (3,66 GHz cu SMT) CPU Zen 2 personalizată
GPU12 TFLOPS, 52 CU la GPU RDNA 2 personalizat de 1,825 GHz
Dimensiunea matricei SOC360,45 mm
proces7 nm îmbunătățit
RAMGDDR6 de 16 GB cu magistrală lată de 320 biți
Lățime de bandă de memorie10 GB @ 560 GB / s, 6 GB @ 336 GB / s.
Memorie internaSSD NVME personalizat de 1 TB
Debit I / O2,4 GB / s (brut), 4,8 GB / s (comprimat, cu bloc de decompresie hardware personalizat)
Spațiu de stocare extensibilSuportul pentru cardul de expansiune Seagate de 1 TB pentru Xbox Series X | S este același cu stocarea internă (vândut separat). Suport pentru hard disk extern USB 3.1 (vândut separat).
Rezoluția jocului4K
Gama dinamică ridicatăPână la 8K HDR
Unitate opticăUnitate Blu-Ray 4K UHD
Obiectiv de performanțăPână la 120 FPS
Funcții HDMIMod automat de latență scăzută. Rata de cadru HDMI variabilă. AMD FreeSync.
SunetDolby Digital 5.1
DIRT 5.1
Dolby TrueHD cu Atmos
Până la 7,1 L-PCM
HDMI1 x port HDMI 2.1
USB3 porturi USB 3.1 Gen 1
Fără fir802.11ac dual band
Ethernet802,3 10/100/1000
WIFIRadio wireless dedicat dual band Xbox.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button