Xbox Series X: Microsoft isi dezvaluie interfata, iata noile caracteristici

Xbox Series X
Xbox Series X

Știm aproape totul despre Xbox Series X cu cateva luni inainte de lansare. Dacă Microsoft a dezvăluit mai demult designul consolei , urmată de caracteristicile sale tehnice , încă un aspect important lipsea. Experiența utilizatorului este la fel de importantă ca performanța și atragerea jocurilor . Microsoft tocmai a dezvăluit interfața Xbox Series X printr-o imagine și un videoclip de puțin peste 3 minute.

Xbox Serie X: așa arată interfața consolei

Dacă aspectul general rămâne destul de aproape de interfața actuală a Xbox One , firma Redmond a îmbunătățit ergonomia UI, care devine din ce în ce mai fluidă, cu elemente concepute pentru a fi mai intuitive. Ecranul de pornire Xbox Series X se va încărca cu 50% mai rapid, datorită optimizărilor de design. Și asta fără a lua în calcul contribuția noului SSD, ceea ce face ca consola să fie mult mai receptivă.

Trecerea de la un joc la altul ar trebui făcută mult mai rapid pe Xbox Series X. Tabloul de bord vechi nu era neapărat o săgeată din punct de vedere al receptivității. Odată cu creșterea vitezei, Microsoft se concentrează, de asemenea, pe o tipografie mai ușor de citit, elemente de interfață mai rotunjite și noi animații care se vor schimba din vechea experiență.

Citeste si:  Google Stadia va ajunge oficial pe iOS ca aplicație web prin Safari

Ghidul Xbox a fost, de asemenea, modificat. Microsoft anunță că interfața este mai centrată în comunitate și mai puțin confuză. Vei putea găsi mai ușor prieteni și crea grupuri. De asemenea, profilurile câștigă în opțiunile de personalizare . Și în sfârșit, firma Redmond nu renunță la abordarea unificată pentru toate platformele sale. Noua interfață va fi disponibilă pe întregul ecosistem Xbox, inclusiv Xbox Series X, Xbox One, Xbox Game Pass pe PC și aplicațiile mobile Xbox.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
PlayStation 5 – Play Has No Limits

PS5: primele reclame comerciale ale consolei arata cat de puternica va fi aceasta

Next Article
Galaxy Note 20 Ultra: Sute de unități au un defect de fabricație

Galaxy Note 20 Ultra: Sute de unități au un defect de fabricație

Related Posts