Xiaomi 12T Pro și Redmi Pad: randări scurse

O cameră de 200 MP este așteptată de la viitorul Xiaomi 12T Pro, conform zvonurilor. În august, am văzut și insula camerei. O imagine scursă astăzi pare să arate o randare a dispozitivului lângă Redmi Pad, care confirmă designul insulei camerei și prezența camerei de 200MP.

Cunoscutul informator Twitter a postat imaginea, care dezvăluie că Redmi Pad se va descurca cu o cameră spate de 8MP. Acestea sunt două dispozitive foarte diferite, unul din seria „T” de „pilot amiral la prețuri accesibile” și celălalt o tabletă ieftină cu buget redus.

Ceea ce au în comun este că ambele vor veni în curând și există posibilitatea ca acestea să fie dezvăluite în același timp. Zvonurile spun că Xiaomi 12T Pro va fi un Redmi K50 Ultra rebranded, care a fost lansat pentru piața chineză luna trecută. Se spune că camera principală este singurul upgrade.

Dacă acest lucru este adevărat, 12T Pro va avea un ecran tactil OLED de 6,67 inchi 1220×2712 144Hz, chipset Snapdragon 8+ Gen1, 8/12 GB RAM, 128/256/512 GB stocare, 8 MP ultrawide, cameră macro de 2 MP, 20 MP selfie și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă cu fir de 120 W.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *