Înainte ca producătorul chinez de smartphone-uri să lanseze modelele Xiaomi 12T pe piața globală, noi informații despre seria Xiaomi 13 au început deja să apară.

În timp ce gigantul producător chinez de smartphone-uri Xiaomi nu a lansat încă seria Xiaomi 12T pe piata globala, unele zvonuri au început deja să se răspândească despre noua serie emblematică a companiei, Xiaomi 13. Primele informații despre telefon se concentrează pe ecran și pe caracteristicile generale.

Seria Xiaomi 13 va avea o baterie cu o singură celulă de 100 W, cip de încărcare încorporat și încărcare rapidă fără fir de 50 W. Cu toate acestea, modelul standard Xiaomi 13 vine cu un ecran plat cu rezoluție 1080P, în timp ce modelul de top al seriei, Xiaomi 13 Pro, va avea un ecran curbat cu rezoluție 2K, material AMOLED LTPO + E6.

Xiaomi 13 va avea rame mai subțiri

Xiaomi 13

Cu toate acestea, Xiaomi va reduce și mai mult grosimile cadrului ecranului, deja foarte subțiri. Se va urma un alt proces de asamblare pentru a reduce ramele. Xiaomi a folosit anterior acest proces în modelul Civi 1S. Conform informațiilor anterioare, Xiaomi 13, va fi primul telefon care va folosi cipul Snapdragon 8 Gen 2, pe care Qulacomm încă nu l-a anunat.

Conform informațiilor pe care le avem, nu este de așteptat să existe modele de MediaTek Dimensty în noua serie emblematică, care va fi lansată cu două modele diferite precum Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro. Cu toate acestea, seria este de asteptat sa fie lansata in China inca din noiembrie.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns