Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10

Cu doar cateva zile inaintea prezentării pilotului Xiaomi Mi10 și Mi10 Pro, vicepreședintele Xiaomi, Chan Chen, a efectuat un sondaj neobișnuit în rândul fanilor brandului de pe rețeaua socială Weibo. El nu numai că a remarcat problemele importante cu care se confruntă utilizatorii de Android, dar a spus că compania a reușit să le rezolve într-o nouă generație de gadgeturi.

blank

Managerul superior a menționat următoarele dezavantaje ale smartphone-urilor Android: probleme cu controlul automat al luminozității ecranului, dificultatea de a controla un ecran mare cu o mână și supraîncălzirea dispozitivelor datorită eficienței scăzute a sistemelor de răcire. El a subliniat că inginerii și programatorii companiei au reușit să rezolve aceste probleme în smartphone-urile Mi10 și Mi10 Pro.

Potrivit acestuia, viitoarele telefoane sunt echipate cu sisteme mai eficiente de îndepărtare a căldurii în comparație cu modelele anterioare ale furnizorului și pot evita încălzirea excesivă chiar și în timpul încărcărilor prelungite pe procesor. În plus, noile smartphone-uri vor fi echipate cu display-uri de 90 de hertzi, care vor avea un efect pozitiv asupra ochilor. Judecând după indicația vicepreședintelui Xiaomi, compania are, de asemenea, o soluție software pentru interacțiunea confortabilă a utilizatorilor cu ecrane cu suprafețe mari.

Conform informațiilor disponibile, Xiaomi Mi10 și Mi10 Pro vor fi construite pe baza procesorului Snapdragon 865 și vor primi standardul LPDDR5 de mare viteză RAM. De asemenea, Chan Chen a menționat că smartphone-urile au trecut de „luni de testare” pentru optimizarea maximă. Prezentarea noilor produse va avea loc pe 13 februarie.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.