ŞtiriTelefoane

Xiaomi Civi 3, telefonul midrange cu un design spectaculos, va fi lansat pe 25 mai

Xiaomi a confirmat lansarea Civi 3, un telefon cu o cameră principală de 50 MP și OIS, care va fi disponibil în patru culori diferite.

Xiaomi Civi 3 este un telefon midrange care va fi lansat pe 25 mai. Acesta se concentrează pe design și va fi disponibil în patru culori impresionante – Rose Purple, Adventure Gold, Mint Green și Coconut Gray. Culoarea telefonului a fost dezvoltată împreună cu WGSN, o companie de previziune a tendințelor care se ocupă și de design și modă.

Specificatii

Deși Xiaomi nu a dezvăluit multe detalii despre specificațiile și caracteristicile telefonului, se știe că Xiaomi Civi 3 va avea o cameră principală de 50 MP cu OIS și un bliț cu patru LED-uri sub forma unei insule Oreo. Se presupune că a doua cameră va fi pentru imagini ultra-wide-angle, iar cea de-a treia probabil va fi o lentilă pentru portrete.

Lansare

Din păcate, telefonul Civi 3 este puțin probabil să fie lansat în afara Chinei, cel puțin nu sub această denumire. Cu toate acestea, fanii Xiaomi din China se pot bucura de acest telefon cu un design spectaculos și caracteristici impresionante de cameră.

Sursă
gsmarena.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button