GadgetŞtiri

Xiaomi dezvăluie Redmi Watch 3 Lite cu design similar Apple Watch Series 8

Noul smartwatch Redmi Watch 3 Lite este disponibil pentru precomandă în China, oferind o mulțime de funcționalități pentru sănătate și sport și un design similar cu cel al Apple Watch Series 8.

Xiaomi a dezvăluit noul său smartwatch Redmi Watch 3 Lite, care este deja disponibil pentru precomandă pe piața chineză. Dispozitivul vine cu o serie de funcții utile pentru sănătate și sport și are un design similar cu cel al Apple Watch Series 8.

Caracteristicile Redmi Watch 3 Lite

Smartwatch-ul dispune de un ecran AMOLED de 1,83 inci, mai mare decât cel al modelului Watch 3, care are 1,75 inci. De asemenea, dispune de monitorizare a ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sânge, a calității somnului și de funcții pentru urmărirea sănătății feminine. Pentru sport, are peste 100 de moduri de antrenament.

De asemenea, acesta poate fi conectat la un smartphone prin tehnologia Bluetooth și are peste 200 de opțiuni de personalizare a ecranului. Xiaomi afirmă că acesta oferă o autonomie de până la 12 zile în utilizare moderată, iar cu utilizare intensă, autonomia scade la opt zile. De asemenea, dispozitivul este rezistent la apă, având o clasă de protecție 5ATM și oferă suport pentru efectuarea de plăți offline.

Designul Redmi Watch 3 Lite

Redmi Watch 3 Lite
Redmi Watch 3 Lite

Smartwatch-ul are un design cu adevărat remarcabil, cu un ecran pătrat și margini rotunjite, asemănător cu cel al Apple Watch Series 8. Aceasta este o alegere interesantă a companiei Xiaomi, făcând acest dispozitiv să pară și să se simtă modern și elegant.

Disponibilitatea Redmi Watch 3 Lite

Dispozitivul este disponibil pentru precomandă în China la un preț de 399 de yuani, echivalentul a aproximativ 52 de euro. Cu toate acestea, nu există încă informații cu privire la lansarea acestuia la nivel global.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button