TechAutoXiaomi înregistrează un succes răsunător cu...

Xiaomi înregistrează un succes răsunător cu modelul electric SU7: Peste 70.000 de comenzi înaintea lansării

Xiaomi, gigantul tehnologic chinez renumit pentru gama sa de smartphone-uri și alte produse electronice, a reușit să atragă atenția industriei auto prin intrarea sa pe această piață competitivă. În ultimele săptămâni, compania a lansat cu succes primul său model de vehicul electric, denumit SU7, care a stârnit un interes considerabil atât din partea consumatorilor, cât și a concurenților.

- Publicitate-

Valul de comenzi pentru SU7 depășește așteptările

Potrivit declarațiilor recente ale CEO-ului Xiaomi, Lei Jun, numărul comenzilor primite pentru modelul electric SU7 a depășit pragul de 70.000 de unități. Această cifră impresionantă demonstrează apetitul consumatorilor pentru vehiculele electrice accesibile și performante, o nișă pe care Xiaomi intenționează să o exploateze strategic.

Strategia de prețuri competitive, cheia succesului

Una dintre cheile succesului SU7 pare să fie strategia de prețuri competitive adoptată de Xiaomi. Modelul electric este disponibil în trei variante, cu prețuri de pornire de la 29.870 de dolari pentru versiunea standard și ajungând până la 41.500 de dolari pentru modelul de top. Aceste prețuri accesibile, combinate cu specificațiile tehnice impresionante, au reușit să atragă atenția unui segment larg de consumatori.

Pentru a face față cererii ridicate, Xiaomi a anunțat deschiderea unei noi unități de producție dedicate modelului SU7. Această facilitate modernă, acoperind o suprafață impresionantă de 718.000 de metri pătrați, este echipată cu peste 700 de roboți complet automatizați, permițindu-i companiei să producă un vehicul SU7 la fiecare 76 de secunde.

Perspective de viitor pentru Xiaomi în industria auto

Deși lansarea globală a SU7 este programată pentru anul 2027, succesul inițial pe piața chineză a deschis noi perspective pentru Xiaomi în industria auto. Compania intenționează să livreze peste 10.000 de unități SU7 în luna iunie, demonstrând angajamentul său ferm de a se consolida ca un jucător de anvergură în sectorul vehiculelor electrice.

Xiaomi a reușit să capteze atenția industriei auto prin lansarea reușită a modelului electric SU7, care a înregistrat un număr impresionant de peste 70.000 de comenzi înainte de lansare. Această performanță remarcabilă este rezultatul unei strategii de prețuri competitive și a unor specificații tehnice atractive. Cu planuri ambițioase de extindere a producției și perspective promițătoare pe piața globală, Xiaomi se poziționează ca un concurent serios în sectorul vehiculelor electrice.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending