Xiaomi lucreaza la incarcare wireless de 80W

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi și-a anunțat următoarea salvare în războaiele resurselor de încărcare rapidă cu nouă metodă wireless de 80 W despre care compania susține că învinge orice alt competitor. Soluția de 80 W se spune că poate încărca o baterie de 4.000 mAh până la 50 la sută în opt minute și 100 la sută plină în 19 minute. Videoclipul de mai sus îl arată în acțiune pe un Mi 10 Pro modificat.

Xiaomi are deja cea mai rapidă încărcare wireless pe un telefon de expediere; Mi 10 Ultra are o tehnologie wireless de 50W care își poate încărca complet bateria de 4.500mAh în 40 de minute. Oppo a anunțat recent o soluție de 65W despre care se spune că poate încărca o baterie de 4.000mAh în 30 de minute, dar tehnologia nu a fost încă livrată într-un dispozitiv comercial.

Încărcarea rapidă fără fir este mult mai puțin frecventă în afara Chinei, unde companii precum Huawei și Xiaomi lucrează pentru a se depăși reciproc de o vreme. Cea mai rapidă opțiune disponibilă pe scară largă în Vest este OnePlus 8 Pro, care are un încărcător wireless opțional de 30W.

Citeste si:  Xbox Series X: Microsoft dezvaluie specificatiile noi ale consolei

Xiaomi nu a anunțat când un telefon cu încărcare wireless de 80W va fi livrat, dar nu ar trebui să fie prea departe. Compania a lansat în mod constant telefoane cu specificații de alimentare wireless din ce în ce mai mari în ultimii doi ani, Mi 10 Ultra ieșind doar acum câteva luni.

Rămâi la curent cu toate notățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Nokia si Nasa

Nokia vrea sa puna 4G pe Luna

Articolul următor
Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 va fi lansat in ianuarie 2021

Postări Asemănatoare
Total
0
Share