Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 este asteptat, va fi unul unul dintre primele smartphone-uri, cu un chipset Snapdragon 865. Un leakster din China, care este de obicei bun cu informațiile sale interne, a dezvăluit că viitorul flagship va avea o cameră de 108 MP, ceea ce inseaman ca vom vedea aceiasi camera de pe Mi Note 10.

Acesta va fi primul smartphone cu cel mai recent senzor de cameră Samsung, cât și cel mai recent SoC, acestea fiind spuse, cel mai timpuri flagship al anului va fi dotat cu un hardware foarte bun iar pretul va fi cu mult sub telefoanele companiilor mai mari precum Samsung, Apple sau Huawei.

Xiaomi Mi 10 este de așteptat să aibă patru camere pe spate și să aibă un design similar cu Mi 9 – configurare verticală în colțul din stânga sus, fără amprentă sau orice altceva pe panoul din spate. Partea din față este probabil să fie un ecran OLED cu un design optimizat pentru camera selfie care se va afla in coltul din stanga.

Alte zvonuri au sugerat o viteză de încărcare ultra rapidă cu până la 66W pentru o variantă Pro a telefonului, ceea ce înseamnă că bateria s-ar încărca în 35 de minute. De asemenea, a existat sugestia că Mi 10 Pro ar putea avea o baterie de 4.800 mAh, dar asteptam in continuare o opinie sau informatii oficiale din partea Xiaomi pentru ca nu mai este foarte mult pana la lansarea acestui telefon.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.