Xiaomi Mi 11, design unic al camerei și pentru varianta Pro

Vedusem deja cu scurgerile variantei „standard” că familia Xiaomi Mi 11 pare să vrea să facă lucrurile diferit din punctul de vedere al designului modulului principal al camerei; și redările (presupuse, desigur) ale primelor cazuri de protecție ale Mi 11 Pro arata ca si acesta va fi diferit. La acest dispozitiv, acum avem „dreptunghiularul” tradițional, cu margini rotunjite, ce este orientat orizontal în loc de vertical . Camerele conținute în modul, care vor fi întotdeauna poziționate în partea stângă sus și vor ieși puțin din restul corpului, vor fi patru, plus inevitabilul bliț LED. Cea mai recentă imagine pe care o puteti vedea mai jos, pare să confirme acest lucru.

Xiaomi Mi 11 pro
Xiaomi Mi 11 pro

Specificațiile oficiale ale camerei nu au fost încă confirmate, dar este posibil ca cel puțin unul dintre cele patru să fie un teleobiectiv cu obiectiv periscop: ar trebui să fie cel cu obiectiv pătrat, o soluție adoptată pe scară largă pentru această tehnologie specială.

De fapt, nu se știu multe altele despre smartphone în această etapă: singura confirmare oficială este adoptarea Snapdragon 888, SoC de ultimă generație de vârf pe care Qualcomm l-a anunțat acum ceva timp. De asemenea, se zvonește că ecranul va avea o rezoluție 2K QHD 1440p și va suporta o rată de reîmprospătare de până la 120Hz.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *