Xiaomi Mi 11 Lite 5G ar putea costa mai puțin de 400 de euro în Europa

De ceva vreme se zvonesc stiri cum că Xiaomi ar fi gata să lanseze un nou smartphone mid-range echipat cu suport pentru conectivitate 5G: vorbim despre Xiaomi Mi 11 Lite 5G, un dispozitiv care în ultimele ore a făcut obiectul unei noi stiri interesante care ar putea dezvălui prețul său în Europa.

Totusi, sursa nu este una oficiala, deci puteti privi aceasta stirie cu retinere, dar, dacă doriți să dați o încredere în ceea ce a fost raportat de deaIntech, dispozitivul din China ar putea fi vândut cu aproximativ 400 de euro.

ezgif 6 5ea6eaaf1d5e

În special, potrivit unui comerciant, prețul pentru o versiune cu 6 GB RAM și 128 GB memorie integrată (în culoarea Truffle Black) ar fi de 408,18 euro, confirmând o crestere fata de generatia anterioara (a fost lansat Xiaomi Mi 10 Lite 5G în Europa la 349 euro în 6 GB RAM și 64 GB memorie integrată și 399 euro în 6 GB RAM și 128 GB memorie integrată).

Caracteristicile principale probabile ale lui Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Smartphone-ul în cauză, al cărui număr de model ar trebui să fie M2101K9G, ar putea fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 775G și se poate lăuda cu un ecran AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, o caracteristică din ce în ce mai frecventă chiar și printre modelele de gamă medie.

Printre celelalte caracteristici ale lui Xiaomi Mi 11 Lite 5G am putea găsi o baterie de 4.250 mAh (cu suport pentru încărcare rapidă la 33 W, precum și încărcare inversă), interfața MIUI 12 bazată pe Android 11 și o cameră triplă spate cu senzor 64 megapixel primar (însoțit probabil de un senzor ultra-unghi larg și un senzor macro).

Din păcate, în acest moment Xiaomi nu a furnizat informații despre momentul în care va fi lansat acest nou smartphone de nivel mediu, dar este probabil ca acest lucru să se întâmple în câteva săptămâni.

Va fi interesant să aflăm cum se va descurca din punct de vedere fotografic, deoarece acesta este unul dintre aspectele care i-ar putea determina succesul.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *