Xiaomi Mi 11 Lite ar putea ajunge in versiunile 5G si 4G

Xiaomi a prezentat recent noua sa game de smartphone-uri varf de gama cu Mi 11 5G, care a fost bine primită de presa din industrie și de public, entuziaști și non-entuziaști. După cum știm, însă, Xiaomi este și regina smartphone-urilor mid/high-end, în care are întotdeauna propuneri foarte valabile, dacă nu cele mai bune din clasă. Conform celor mai recente zvonuri, compania chineză este gata să lanseze mai multe astfel de dispozitive, inclusiv Mi 11 Lite,care ar trebui să ajungă în versiunea 4G și 5G.

Leaker-ul Sudhanshu ,pe Twitter, a raportat că acest dispozitiv ar trebui să ajungă, de asemenea, în Europa și a lansat o mulțime de informații despre presupusa variantă 4G a dispozitivului. Specificatiile acestui telefon ar trebui sa fie respectabile, cu un ecran AMOLED de 6.55-inch de 90 Hz cu rate de refresh, dar mai ales un Snapdragon 732G,un SoC excelent.

Industria fotografiei ar trebui să fie, de asemenea, de un standard bun, cu 3 camere pe spate, o cameră principală de 64MP, un unghi larg probabil de 8MP și un macro de 5MP. De asemenea, pare destul de probabil ca device-ul sa ajunga cu MIUI 12 bazat pe Android 11, o baterie de 4250 mAh si suport pentru incarcare rapida de 33 W. Alte specificatii presupuse, mai neasteptate, daca se poate spune asa, vor fi suport pentru o extindere a memoriei prin microSD, integrarea jack-ului de 3.5 mm.

Device-ul ar putea ajunge apoi in China sub numele de Xiaomi CC 11, un nume scurs multumita unor documente de certificare de la entitati chineze. In plus, device-ul ar putea ajunge intr-o varianta cu Snapdragon 775 si in cazul in care ar fi primul din lume cu acest SoC, speram sa vedem aceeasi varianta si in Europa.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *