Xiaomi Mi 11, primele detalii despre procesor și cameră. Pro: display QHD + de 120Hz

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11

Se pare că noile flagship-uri Xiaomi nu sunt atât de departe, dimpotrivă. Noi încă nu am vorbit deschis despre Mi 11. Acum vin primele informații importante privind camerele și unele caracteristici ale ecranului presupusei variante Pro.

Stația chineză Digital Chat Station se concentrează în progresele sale pe sectorul fotografic și pe îmbunătățirile în comparație cu ceea ce s-a văzut la familia Mi 10 . Pe Mi 11 ar trebui să găsim un senzor principal de 108 MP , dar adevăratul salt înainte ar trebui să se afle în senzorul de unghi larg de 48 MP cu o dimensiune a pixelilor de 0,8 µm. Celălalt zvon care circula în acel moment și în jurul profilului încă subțire al noului vârf de gamă Xiaomi vorbește despre o baterie de 4.900 mAh .

În ceea ce privește Mi 11 Pro , același leaker anunță prezența unui display cu rezoluție QHD + și o rată de reîmprospătare de 120Hz . Camera frontală va fi integrată într-o gaură din colțul din stânga sus, iar panoul va fi ușor curbat în lateral.

Citeste si:  Samsung Galaxy S10 primeste update stabil la Android 10

Cine știe dacă va fi gama Mi 11 care va aduce încărcarea la 200W pe care – se pare – gigantul chinez îl va lansa în 2021, împreună cu primul său telefon cu ecran pliabil și poate chiar obiectivul retractabil pentru camera pe care am văzut-o în acțiune. recent . Doar timpul ne va spune și nu ar trebui să ia mult: pentru a cunoaște următorul Mi 11 pare suficient să aștepți primele luni ale anului viitor.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Huawei va colabora cu Qualcomm dar nu pe partea de 5G

Huawei va colabora cu Qualcomm dar nu pe partea de 5G

Articolul următor
Galaxy S21 toate caracteristicile celor trei smartphone-uri

Galaxy S21: toate caracteristicile celor trei smartphone-uri

Postări Asemănatoare
Total
1
Share