Xiaomi Mi 11 se va lansa tot in ianuare | Zvon

Chiar și vârful noii generații Xiaomi va ajunge foarte curând, conform ultimelor zvonuri. Acum super-cunoscutul Digital Chat Station spune că familia Mi 11 (numele provizoriu nu este confirmat, desigur) va fi prezentat încă din ianuarie , cu o lună mai devreme decât ceea ce s-a întâmplat cu generația anterioară, care a sosit în februarie .

Este probabil că va fi o tendință destul de comună în acest an: nu numai că venim (și într-adevăr suntem încă) dintr- o perioadă foarte specială în care marea majoritate a regulilor pieței s-au schimbat, dar trebuie să considerăm, de asemenea, că toți producătorii încearcă să valorifice la maximum golul lăsat de Huawei , adus în genunchi de interdicția impusă de SUA. S-a zvonit de ceva timp – într-adevăr, de fapt, a fost deja confirmat oficial – că și Samsung își va accelera timpul și își va pune Galaxy S21 la vânzare în ianuarie.

Într-un timp foarte scurt, Qualcomm ar trebui să anunțe noua generație Snapdragon SoC de vârf din gamă , pe care o vom vedea chiar la bord cele mai bune smartphone-uri din 2021. Mi 11 ar trebui să fie primul din China . Deocamdată, au apărut primele detalii ale două modele: un Mi 11 „neted” cu cameră triplă din spate (principal 108 MP, zoom până la 30X, unghi larg cu funcționalitate macro) și display curbat. Pentru Pro ne așteptăm la un ecran curbat, cu orificiu pentru cameră, la 120 Hz și cu rezoluție QHD.

Sursa: gizmochina.com

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *