Xiaomi Mi 11 Ultra va avea camera dedicata cu zoom optic 120x

Mi 11 este deja un super smartphone, primul din lume care suporta procesorul Snapdragon 888, însă nu va fi singurul. Cel puțin trei telefoane noi sunt așteptate să apară în acest segment: Mi 11 Lite, Mi 11 Pro si Mi 11 Ultra, iar ultimele două vor avea o configurație foarte puternică.

Multe speculații au starnit discutii în comunitatea Xiaomi cu privire la aceste două noi flagship-uri, și deși multe așteptări au fost generate în jurul lor, unele surse au ajuns să susțină că există foarte puține diferențe între cele două dispozitive. Acest lucru a câștigat chiar mai multă tracțiune pe internet atunci când celebrul informator Digital Chat Station a raportat că senzorii fotografici de pe Mi 11 Pro și Mi 11 Ultra sunt identici.

Desigur, Xiaomi rămâne în tăcerea în ceea ce va fi legat de orice zvon care implica aceste dispozitive, însă noile informații dezvăluie puterea unică a camerei de pe Mi 11 Ultra, cel mai promițător device al seriei.

Camere de mare putere

Mi 11 Ultra va avea o cameră dedicată de 48 megapixeli, care va oferi un zoom optic de 5x și 120x. Între timp, Mi 11 Pro va avea, de asemenea, un senzor de apropiere, dar cu suport pentru zoom digital 50x.

Pentru a face acest lucru, senzorul Sony IMX766 va fi integrat cu rezoluție de 50MP, împreună cu un ultrawide 48MP.

Cele mai multe zvonuri vorbesc despre ecranul de 6.81-inch a telefonului care are o rezoluție 2K și o rată de reîmprospătare de 120Hz. O baterie de 5000 mAh este, de asemenea, de așteptat să vină cu suport de încărcare wireless 67W. Dispozitivul va avea un sistem de sunet stereo și rezistență la apă IP68.

Distribuie
Marian Mărian

Marian Mărian

Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *