Xiaomi Mi 11X va fi dezvăluit pe 23 aprilie

Seria Xiaomi Mi 11X va fi prezentată oficial în India pe 23 aprilie. Brandul chinez a confirmat deja debutul iminent al smartphone-ului Mi 11 Ultra premium pentru diferitele piețe internaționale în zilele următoare, dar acum se pare că vrea să lanseze o nouă linie de produse pentru piața indiană. Nu știm dacă aceste gadgeturi vor ajunge și la noi în Europa.

Xiaomi: o nouă serie de dispozitive pentru India

Compania nu a dezvăluit numele exact al modelelor care fac parte din seria X, dar a precizat că seria va oferi performanta Xtrema, cu Xceptional de afișare și Xquisite de proiectare. În plus, se spune că telefoanele au fost proiectate și personalizate special pentru India.

Conform zvonurilor și detaliilor anterioare lansate de managerul de marketing al Mi India, smartphone-urile aparțin seriei Mi 11. Modelele includ Mi 11X și Mi 11X Pro. Se spune că acestea au fost redenumite, pe diferite piețe din care au fost dezvăluite, cu următoarele nume: Redmi K40 / POCO F3 și , respectiv, Redmi K40 Pro + / Mi 11i .

Se așteaptă ca modelele să fie alimentate de chipset-ul de vârf Snapdragon 888 și acest lucru este în concordanță cu un sfat recent al șefului Xiaomi India Manu Kumar Jain . Omul a reiterat faptul că compania va lansa mai multe produse Qualcomm CPU în India.

Fără îndoială: compania pare din ce în ce mai dispusă să atace piața cu soluții de ultimă generație și cu multe dispozitive interesante pentru canalele sale de distribuție.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *