Xiaomi Mi Band 5 este urmasa popularei Mi Band 4. Chiar daca, la prima vedere, ramane fidela prdecesoarei sale, vine cu o serie de noi functionalitati importante. Iata tot ce trebuie sa stiti despre cel mai recent model al constructorului chinezesc.

Data lansarii. Xiaomi Mi Band  5 este disponibila pentru precomenzi incepand cu data de 15 iulie deja. In Europa va fi lansata incepand cu 22 iulie.

Care este pretul lui Xiaomi Mi Band 5? Mi Band 5 este propusa la un pret de 49,99 euro. Xiaomi ofera o reducere de 15 euro tuturor cumparatorilor ceea ce scade pretul bratarii la 34,99 euro. Aceasta oferta este valabila pana pe data de 22 iulie.

Designul Xiami Mi Band 5. Din punct de vedere estetic, Mi Band 5 este foarte similara cu Mi Band 4. Ecranul AMOLED care echipeaza bratara este putin mai mare cu diagonala sa de 1,2 inchi spre deosebire de 0,95 inchi pentru Mi Band 4. Xiaomi anunta o luminozitate superioara pentru a vedea mai bine in exterior in ciuda razelor de soare.

Noutati aduse de Xiaomi Mi Band 5. Mi Band 5 se distinge prin prezenta unui incarcator magnetic ceea ce inseamna ca se poate incarca mult mai usor ca inainte. Un sistem mult mai practic pentru utilizatori. O alta noutate de anvergura, ceruta de mai multa vreme de comunitate este prezenta NFC. Mi Band 5 va beneficia de un NFC in Europa. Mi Band 5 va beneficia in egala masura de asistentul inteligent Amazon Alexa.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.