Mi Band 5
Mi Band 5

Xiaomi a prezentat joi (11) a cincea generație din bratarile sale inteligente cu funcții din ce în ce acumulate si a confirmat aproape toate zvonurile anterioare.

Mi Band 5 are un ecran AMOLED color mai mare decât versiunea anterioară, mergând la 1.1″ și ocupând cu 20% mai mult spațiu pe corpul dispozitivului. Personalizarea este menținută, cu mai multe interfețe animate care pot fi descărcate de utilizator.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

O altă noutate este încărcarea magnetică, datorită unui conector care se conectează la partea din spate a dispozitivului. Cu noul design, nu trebuie să scoateți ecranul din curea sau să poziționați cu atenție dispozitivul.

Pentru toate utilizările

În ceea ce privește software-ul, Mi Band 5 are „moduri profesionale” care pot fi activate în funcție de nevoile dvs.: exerciții fizice, monitorizare a sănătății sau doar utilizare casual.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Funcțiile de monitorizare a somnului și a cardiacului au fost îmbunătățite cu cititori mai exacti și o generare mai mare de date. Modelul a avut de asemenea un procesor îmbunătățit care să permită toate acestea să funcționeze. Bateria durează 14 zile de utilizare convențională.

Disponibilitate

Mi Band 5 are o varietate uriașă de diferite culori de curele, inclusiv unele în negru cu detalii colorate. Vânzările încep în China abia pe 18 iunie, dar se preconizează că alte regiuni vor primi produsul pe tot parcursul anului.

Modelul tradițional va costa 189 de yuani. Brățara va avea și o versiune cu NFC pentru a efectua plăți și pentru a interacționa cu alte sisteme aceasta costă 229 de yuani.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.