BlackShark 3S
BlackShark 3S

CEO-ul producătorului de telefoane Black Shark , Luo Yuzhou, a făcut o postare pe rețeaua de socializare chineză Weibo, indicând lansarea unui nou model al mărcii. Este vorba despre BlackShark 3S, care poate fi foarte aproape de a fi anunțat publicului.

Publicarea lui Yuzhou de miercuri (22) a avut un mesaj simplu: „Avem sentimente că se întâmplă ceva mare”. Punctul culminant se adresează metadatelor care identifică cu ce dispozitiv a fost realizată postarea: nu a fost încă anunțat Tencent Black Shark 3S .

Compania este într-o formă bună pe piață: filiala independentă a Xiaomi , care există încă din 2018, a atins punctul de reper de 5 milioane de vanzari în două zile cu Black Shark 3 și a început recent vânzările Black Shark 3 Pro. gigantul chinez Tencent a fost semnat pentru lansarea ambelor modele și, se pare, rămâne valabil pentru următorul produs.

Potrivit site-ului Sparrows News , marile noutati ale lui BlackShark 3S ar trebui să fie cel mai nou procesor mobil Qualcomm , Snapdragon 865 Plus 5G . Cipul este punctul culminant al telefoanelor de gameri anunțate recent, cum ar fi Lenovo Legion Phone Duel și ASUS ROG Phone 3 , și ar trebui să funcționeze și în acest următor dispozitiv. Până în prezent, nu există confirmări cu privire la specificațiile tehnice ale modelului sau despre o posibilă dată de lansare.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.