Xiaomi
Xiaomi

Un set de imagini de brevet au apărut de la CNIPA (Administrația Națională a Proprietății Intelectuale din China), care dezvăluie posibilele planuri ale Xiaomi pentru un smartphone pliabile cu clapetă. Deși brevetele sunt disponibile acum, ele au fost inițial trimise în august 2018.

Designul este destul de diferit de proaspatul anunțat Motorola Razr. Brevetul Xiaomi arată ca un dispozitiv care se deschide de la un pătrat închis la un telefon cu un raport înalt. Starea închisă are un mic ecran dreptunghiular și o configurație duală a camerei.

Un depozit brevetat nu este echivalent cu un produs real, dar arată interesul companiei de a face cel puțin un produs cu aspect similar.

Smartphone-ul pliabil a inspirat producătorii de telefoane să creeze un nou factor de formă – unul cu un display pliabil. Cel mai recent impuls despre telefoanele pliabile in stil telefon cu clapa a fost generată de o reinventare a originalului Motorola RAZR, reimaginat ca smartphone în 2019, păstrând în același timp designul și estetica iconicului telefon din 2004.

Credeți că acest format telefon pliabil in stilul telefoanelor cu clapa face o revenire sau formatul de telefon/tableta cu au cei de la Huawei Mate X sau Galaxy Fold va avea o cerere mai mare?

Xiaomi are un alt dispozitiv pliabil în lucrări care se pliază în trei secțiuni, dar încă nu am mai auzit nimic despre disponibilitatea acestuia.

Sursa: GSMArena

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.