Xiaomi Watch Color 3 va fi lansat în curând

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Xiaomi Watch Color 3 va fi lansat în curând

Xiaomi se pregătește să vină cu un nou ceas inteligent. Un smartwatch marca Xiaomi cu numărul de model M2134W1 a apărut în evidențele organismelor de certificare chineze 3C și TENAA. Este raportat că dispozitivul în cauză va fi lansat sub numele Watch Color 3.

Documentele publicate arată că ceasul inteligent va suporta încărcare de 5W. Se vorbește și despre un modul GPS și o baterie de mare capacitate. Să vă reamintim că Watch Color 2 include o baterie de 470 mAh care poate dura până la 12 zile. Din păcate, noul model nu va avea funcționalitate eSIM și conectivitate LTE.

Xiaomi Watch Color 3 va fi lansat în curând

Există, de asemenea, o așteptare mare pentru ecranul Xiaomi Watch Color 3. Producătorul chinez a inclus un ecran de 1,43 inch în Watch Color 2, iar dispozitivul măsoară 46,5 x 47,3 x 11 mm. Ceea ce știm ca Watch Color 3 este limitat la acestea deocamdată. Va trebui să mai așteptăm puțin pentru mai multe informatii.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.