YouTube, aduce pinch-to-zoom pe smartphone-uri abonaților Premium

Emilian Padureanu
By Emilian Padureanu
1 Min

YouTube continuă să se dezvolte cu funcții noi, în special pentru aplicația mobilă. După ce a anunțat un instrument care simplifică crearea Short-ului, platforma Google se pregătește să introducă o nouă funcție care va afecta direct utilizarea conținutului acestuia: zoom-ul pe videoclipuri.

Este o funcție încă în testare, care a apărut în ultimele ore în lista care grupează funcțiile experimentale de pe site-ul oficial, care momentan poate fi instalată doar de abonații la YouTube Premium și doar prin smartphone sau tabletă.

Cu noul instrument, prin gestul cu două degete cunoscut sub numele de „pinch-to-zoom” (folosit în mod obișnuit pentru majoritatea zoom-urilor smartphone-ului) în corespondență cu un videoclip, este posibilă mărirea imaginii și adaptarea acesteia la întreaga lățime a afișajului, mărind astfel o anumită parte a clipului.

Utilizatorii Premium vor putea instala zoom-ul până la 1 septembrie și vor putea oferi feedback la Google pentru orice îmbunătățiri și implementări ulterioare ale instrumentului. Ulterior, gigantul Mountain View va decide dacă extinde utilizarea la toți utilizatorii sau dacă o reduce definitiv din gama de opțiuni posibile.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Emilian Padureanu
Urmăriți:
# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.