Populara platformă video YouTube continuă să primească modificări semnificative de design pentru versiunea sa mobilă și web. Noul design care afectează pagina video va face ca interfața să pară mult mai elegantă și utilă. Redimensionarea ferestrelor în formă rotunjita și „Modul ambianță” atrag atenția.

Pagina video YouTube trece la design rotunjit

YouTube se schimbă complet! Iată noul design

YouTube în ultimele săptămâni; A trecut prin diferite modificări de design pentru Android , iOS și versiunea web. Platforma, care a actualizat anterior secțiunea Shorts, și-a revizuit acum pagina video. În noul design, vedem că ferestrele sunt modelate pentru a fi rotunjite, butoanele de like/dislike sunt combinate, iar comentariile vin în prim-plan.

Conform noului design al paginii YouTube, numele canalului va fi acum plasat între titlul videoclipului și butoanele interacționabile, cum ar fi like/nlike. Chiar sub butoanele de glisare, cel mai popular comentariu va fi evidențiat.

Noul design al paginii video, despre care se spune că va fi distribuit pentru Android, iOS și web , atrage atenția și asupra caracteristicii „Mod ambianță”. Datorită acestui mod, culorile generale ale videoclipului domină designul paginii de start și se obține o interfață mult mai elegantă.

YouTube se schimbă complet! Iată noul design

Butoanele de pilule reproiectate au, de asemenea, propria lor culoare de fundal, indiferent de modul deschis sau întunecat. YouTube subliniază că butoanele vor fi mult mai elegante și mai utile în acest fel. Noul design face, de asemenea, partea de descriere a videoclipului mult mai evidentă.

Pagina video, concepută de la zero de YouTube, este acum distribuită la nivel global. Dacă nu ați văzut noul design în aplicația mobilă sau versiunea web, o actualizare va fi distribuită în câteva zile.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns