ZTE anunta primul smartphone cu 20 GB RAM

Cu modelul Asus ROG Phone 5 Ultimate, bara RAM a smartphone-urilor a crescut la 18 GB. Se pare că ZTE va lansa în curând un smartphone care va trece de acest record.

Marca ZTE dezvoltă un smartphone echipat cu 20 GB RAM. Aceste informații au fost împărtășite publicului de către unul dintre directorii superiori ai companiei, Lu Qianhao. Reprezentantul ZTE nu a dezvăluit alte detalii despre dispozitivul în cauză.

În acest moment , nu este clar dacă smartphone-ul va avea 20 GB RAM „ pur ” sau dacă vorbește despre tehnologia de expansiune a memoriei virtuale. După cum știți, această funcție permite ca o parte a unității de stocare să fie folosită ca RAM.

De exemplu, modelul Oppo Reno 6 Pro acceptă extinderea RAM de până la 7 GB. În acest fel, utilizatorii pot crește memoria RAM a smartphone-ului de la 12 GB la 19 GB. La fel, Redmi Note 10 Pro 5G este unul dintre primele telefoane Xiaomi cu expansiune de memorie virtuală.

Asus ROG Phone 5 Ultimate apare pe piață ca primul smartphone din lume cu 18 GB RAM. Cu toate acestea, având în vedere că progresul în industrie este la un nivel amețitor, nu va fi o surpriză să vedem în curând smartphone-uri cu 20 GB RAM și multe altele.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *