ZTE prezinta in mod oficial Axon 20 5G, primul sau smartphone compatibil 5G si dotat cu un senzor selfie integrat in ecran. Aceasta inovatie reprezinta o premiera mondiala. Constructorul nu a oferit inca o data oficiala de lansare, nici un pret pentru noul sau aparat.

La inceput de august, ZTE a creat un eveniment in care a anuntat ca urmeaza sa lanseze un smartphone inedit echipat cu un senzor selfie sub ecran, o premiera mondiala. In iulie 2020, constructorul a reusit sa oficializeze ZTE Axon 20 5G si le-a dat intalnire doritorilor ieri, 1 septembrie pentru o prezentare oficiala. Telefonul nu are breton, camera pop-up sau picatura de apa, aici senzorul este invizibil, instalat in mod confortabil in spatele ecranului OLED FHD+ de 6,92 inchi.

O combinatie de cinci tehnologii. Pentru a reusi aceste performante, ZTE a combinat numai putin de cinci tehnologii. In primul si in primul rand, a folosit un material special, organic si anorganic, pentru ca un maxim de lumina sa ajunga la lentila. A doua si a treia tehnologie formeaza o dubla comanda si « un circuit de comanda unic » care functioneaza impreuna pentru a « sincroniza afisajul » si pentru a se evita interferentele. Smartphone-ul foloseste un sistem denumit « matrice speciala » pentru a mentine pixelii si, drept urmare, pentru a asigura un afisaj coerent. ZTE a dezvoltat cu aceasta ocazie un algoritm unic pentru a imbunatati calitatea pozelor efectuate.

Urmărește-ne pe Google News Google News

2 COMENTARII

  1. *nu mai putin (numai =/= nu mai)
    * a doua tehnologie (a doia?!?!)

    Vai de jurnalismul romanesc care nu mai cunoaste limba romana si nici nu are minimul de respect pentru cititori cat sa verifice textul inainte de publicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.