ZTE va lansa un smartphone cu senzor selfie sub ecran

zte axon capteur selfie sous ecran

ZTE ar trebui sa prezinte in curand primul smartphone comercial cu un senzor selfie ascuns sub ecran. Informatia a fost confirmata de catre presedintele diviziei smartphone a marcii. Telefonul va fi botezat Axon 20 5G. Daca aceste informatii se confirma, ZTE va depasi Oppo, Xiaomi si Vivo care lucreaza in egala masura la aceasta tehnologie.

Pe langa gama Nubia, ZTE nu mai este compania pe care am cunoscut-o in urma cu 10 ani. Mai putine smartphone-uri disponibile. O amenda uriasa din partea Statelor Unite ale Americii din cauza ca a incalcat un embargo. Acuzat de Casa Alba de aceleasi activitati ca Huawei in ceea ce priveste securitatea nationala. Insa, ZTE continua sa dezvolte smartphone-uri noi in ciuda tururor acestor probleme.

Ni Fei, presedintele marcii Nubia si noul presedinte, din iunie 2020, a intregii divizii smartphone ZTE, a publicat un mesaj pe contul sau Weibo. In acest mesaj explica ca va prezenta in curand primul smartphone comercial dotat cu un senzor selfie ascuns sub ecran, cu siguranta datorita solutiei oferite de Visionox. Nu precizeaza cand va fi dezvaluit in mod oficial acest telefon insa luna august sau septembrie par o ipoteza potrivita. Pana atunci, asteptam informatii noi cu privire la fisa tehnica a telefonului.

Citeste si:  Realme X3 Pro: in curand o versiune imbunatatita cu ecran AMOLED 120 Hz?
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Recenzie Oppo Reno 3 Pro 5G

Recenzie Oppo Reno 3 Pro 5G: Design, camera, specificatii si multe altele

Next Article
iPhone 12

Când se lansează iPhone 12?

Related Posts