Cele mai bune browsere Android, pentru o navigare mai fluidă

Browserul pe care îl utilizați poate fi diferența dintre o experiență online fluidă și una incomodă. Când vine vorba de navigarea pe smartphone-uri, aceasta devine cu atât mai vizibilă. Acest lucru se datorează faptului că browserele mobile trebuie adaptate pentru a accepta o varietate de gesturi tactile pentru a oferi o experiență bună pentru utilizator. Astăzi, vă vom vorbii despre cele 5 cele mai bune browsere pentru Android care oferă cu adevărat în acest sens.

În acest articol, enumeram câteva browsere foarte apreciate, alături de descrierea lor. Toate aceste browsere merită luate în considerare, iar ordinea lor aparentă în listă este aleatorie.

Opera

Opera

Opera este un browser îngrijit și complet care oferă caracteristici suplimentare utile care îl fac să iasă în evidență. VPN-ul inclus, blocarea reclamelor și modul eficient de date ajută foarte mult utilizatorul mediu de internet. Pentru cei care folosesc criptomonede, oferă un portofel criptografic pentru a face tranzacții. O altă caracteristică bună este secțiunea „Fluxul meu”, unde puteți agrega toate linkurile relevante partajate în diferite părți ale browserului. În plus, Opera vă oferă opțiuni extinse de personalizare pentru a schimba modul în care arată browserul dvs.

Brave

Brave

Brave este un browser elegant și axat pe confidențialitate, care vine cu oferte unice specifice. Deși vine cu un blocator de anunțuri încorporat, aveți și opțiunea de a vizualiza reclame private Brave pentru a câștiga recompense Brave. Aceste recompense sunt convertite în bani reali și plătite în fiecare lună. Deși vine cu VPN-ul său, serviciul are doar o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, după care ar trebui să plătiți pentru el. În plus, vă ajută să urmăriți portofoliul dvs. de criptomonede prin intermediul funcției Portofel.

Google Chrome

Google Chrome

Ar fi logic să spunem că browserul implicit pe dispozitivele Android este unul puternic. Chrome este o opțiune bună pentru cei care doresc timpi de încărcare rapid și nu le deranjează să piardă câteva funcții suplimentare, cum ar fi un VPN încorporat și un blocant de anunțuri. Este demn de remarcat faptul că acest browser este, de asemenea, cunoscut că consumă memorie și date relativ liber. În cele din urmă, filele grupate de pe Chrome sunt o modalitate excelentă de a vă organiza munca.

Firefox

Firefox

Firefox de la Mozilla este un nume renumit în lumea browserelor de internet. Este o aplicație care pune pe primul loc confidențialitatea, care vă permite să navigați pe internet fără să vă faceți griji cu privire la trackere. Nu vine cu un blocator de anunțuri preinstalat, dar aveți opțiunea de a-și extinde funcțiile prin plugin-uri. Pe lângă un dispozitiv de blocare a reclamelor, există multe plugin-uri utile care v-ar putea plăcea si care vă îmbunătățesc confidențialitatea online.

Microsoft Edge

Microsoft Edge

Edge este un alt browser care s-a îmbunătățit de-a lungul anilor și și-a văzut baza de utilizatori înmulțindu-se constant. Pe partea Android, oferă o experiență de navigare simplificată. Include un blocator de anunțuri încorporat, soluții anti-tracker și personalizare de bază. Caracteristica sa „Colecții” este o modalitate convenabilă de a deschide simultan un grup de site-uri web ori de câte ori aveți nevoie. În plus, meniul său de jos bogat în funcții oferă acces rapid la funcții valoroase, cum ar fi căutarea de imagini, cititorul de ecran și multe altele.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *