TCL RayNeo X2 sunt cei mai avansaţi ochelari de realitate augmentată

Ochelarii de realitate augmentată TCL RayNeo X2 oferă proiecții de până la 1000 nits de luminozitate cu panouri optice cu ghid de undă Micro-LED. Există, de asemenea, un sistem inteligent de navigație GPS.

În ultimii ani, TCL este prima companie care vine în minte când vine vorba de realitate virtuală sau ochelari de realitate augmentată. În acest sector, în care a investit foarte mult, compania introduce în fiecare an ochelari de vedere mai avansați.

Ce este TCL RayNeo X2?

TCL RayNeo X2 sunt cei mai noi ochelari de realitate augmentată ai companiei, care atrage atenția și prin design. TCL RayNeo X2, care poate fi folosit ca un ochelari standard, își propune să se răspândească în mase mari prin crearea unui ecosistem de dezvoltatori.

Panourile de ghidaj de undă optice micro-LED sunt utilizate pe ambii ochelari ai ochelarilor, iar imaginile sunt proiectate direct în lentile. Această caracteristică este o premieră în industrie. Actualizări semnificative ale ecranului, inclusiv un raport de contrast ridicat (CR) de până la 100.000:1 și luminozitatea remarcabilă a imaginii de până la 1.000 de nit, creează efecte vizuale îmbunătățite, făcând ochelarii AR ideali atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Lansat în 2019 ca primul cip de realitate bogat suportat de 5G, Qualcomm Snapdragon XR2 alimentează dispozitivul, dar caracteristicile 5G nu sunt menționate. Sistemul inteligent de navigație GPS al lui TCL RayNeo X2 utilizează, de asemenea, recunoașterea mișcării și localizarea și maparea simultană (SLAM).

Funcția de cartografiere transformă plimbările și plimbările cu bicicleta în explorări încântătoare ale orașului, arătându-vă reperele din apropiere pe măsură ce vă deplasați. În plus, mesajul de pe ecran al lui TCL RayNeo X2 compatibil Bluetooth și notificările de apel vă țin la curent oriunde ați merge, indiferent dacă sunteți în călătorie sau în deplasare.

Pe de altă parte, există caracteristici precum inteligența artificială care detectează automat vorbirea și traduce, o cameră integrată cu stabilizare a imaginii și un difuzor cu modul șoaptă. Deocamdată, nu există informații despre cea mai critică caracteristică, timpii de utilizare.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *