YouTube ia noi măsuri pentru a combate spam-ul din secțiunea de comentarii

YouTube ia noi măsuri pentru a lupta împotriva spam-ului în ceea ce constau comentariile pe platforma sa. Compania a eliminat peste un miliard de comentarii spam în prima jumătate a anului 2022 și lucrează acum la îmbunătățirea sistemelor sale automate de detectare pentru a identifica și elimina comentariile spam și mesajele din chat-uri.

Noi algoritmi de detectare a spam-ului

YouTube își îmbunătățește instrumentele de detectare a spam-ului cu ajutorul învățării automate. Spammerii folosesc de mult timp secțiunea de comentarii a videoclipurilor YouTube, dar noii algoritmi vor putea identifica și elimina spam-ul din secțiunea de comentarii. De asemenea, YouTube va emite avertismente și va pune conturile utilizatorilor respectivi în timeout timp de 24 de ore. Feedback-ul va fi disponibil pentru utilizatorii care primesc avertismente din greșeală. Instrumentele funcționează în prezent doar pentru comentariile în limba engleză, dar YouTube lucrează pentru a sprijini mai multe limbi.

Detectarea îmbunătățită a roboților în chat-uri

De altfel, YouTube a îmbunătățit detectarea botilor în chat-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Utilizatorii care încalcă regulile comunității din acest punct de vedere, vor primi și ei, la fel, un avertisment și vor fi suspendați din a mai posta timp de 24 de ore.

Concluzie

Așadar, YouTube ia noi măsuri pentru a combate spamul și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe platforma sa și este foarte bine că a început să ia măsuri din acest punct de vedere. Prin introducerea de noi funcții și îmbunătățirea sistemelor sale de detectare bazate pe inteligență artificială, YouTube speră să elimine mai multe comentarii spam și să reducă cantitatea de conținut abuziv de pe platformă. De asemenea, compania lucrează pentru a oferi suport pentru mai multe limbi și pentru a-și îmbunătăți instrumentele de detectare și eliminare a spam-ului în cadrul acestora.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *