ŞtiriTehnologie

Nothing Phone (1) este cel mai dificil de reparat telefon din 2022

Chiar dacă a fost greu de înțeles conceptul inovator pe care producătorul său încerca să îl vândă, atunci când analizăm Nothing Phone (1) avem de-a face cu un produs high-end surprinzător. De asemenea, se pare că nu se descurcă prea rău nici la capitolul vânzări.

Însă, după cum se menționează pe site-ul Gizmochina, acest terminal este cel mai dificil de reparat, mai mult chiar decât cele mai recente modele de iPhone. Haideți să vedem cum s-a ajuns la această descoperire.

După ce utilizatorul YouTube Hugh Jeffreys a demontat acest telefon aproape de tot, creatorul de conținut a constatat că este mai greu de reparat decât un Android clasic. De exemplu, dacă ecranul este înlocuit, cititorul de amprente devine instabil și nu poate fi reajustat ulterior.

Deși este adevărat că Jeffreys însuși a avut aceeași problemă cu iPhone 14 și 14 Pro Max, ceea ce complică lucrurile pentru utilizatorii care vor să le repare singuri, telefoanele Apple rămân în urma Nothing Phone (1) din acest punct de vedere.

La celălalt capăt al spectrului, avem Google Pixel 7 și Samsung Galaxy S22, care se laudă cu scoruri impresionante de reparabilitate atunci când sunt demondate complet. Și totuși, este curios faptul că, în pofida întregii agitații din jurul Nothing Phone (1) în timpul debutului său, acesta s-a dovedit a fi acum foarte greu de reparat.

În timp ce unele persoane susțin că argumentele lui Jeffreys sunt nefondate, este important să ne amintim că studiul său este în curs de desfășurare, iar anul 2022 nu s-a încheiat. Până la sfârșitul anului vor fi lansate mai multe dispozitive care nu au fost luate în considerare în această analiză, dar, din câte se poate spune din datele adunate până acum, concluziile sunt destul de definitive.

Marian Mărian

Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare