Adele a impins Spotify să elimine redarea aleatorie din albume

Adele pare să aibă o influență deosebită în industria muzicală, deoarece cererea ei de a elimina butonul de redare aleatorie de pe albume a fost acceptată. Schimbarea a coincis cu lansarea noului ei album „30”.

Logica din spatele acestei mișcări este că albumele ar trebui să sune așa cum au conceput artiștii, ca un film în care trebuie să începi de la început și să ajungi la sfârșit.

Aceasta a fost singura cerere pe care am avut-o în industria în continuă schimbare. Nu creăm albume cu atâta grijă și gândite pentru seria de piese fără niciun motiv. Arta ne spune o poveste, iar poveștile noastre trebuie auzite așa cum ne-am plănuit. Mulțumesc Spotify că m-ai ascultat.

Adele

Deci, atunci când utilizatorii vizualizează o pagină de album, butonul „Redare” va reda melodiile în ordine. Cu toate acestea, redarea aleatorie poate fi realizată de fiecare piesă separat. Aplicațiile concurente precum Apple Music au un buton „aleatoriu” pe pagina albumului.

Mai mulți artiști au susținut această mișcare ca răspuns la tweet-ul lui Adele. Cu toate acestea, există cei care cred că una este să sugereze cum ar trebui să fie redat un album și alta să elimine controlul de la utilizator pentru a determina ordinea de redare.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *