Noiembrie aduce surprize: Xiaomi 14 mai devreme decât era așteptat!

Marian Ciobanu
Xiaomi 14 Pro

Xiaomi, unul dintre giganții tehnologici din China, este pe cale să lanseze noua serie de telefoane Xiaomi 14 în noiembrie, cu o lună mai devreme decât așteptările inițiale ale fanilor. Această informație a fost descoperită în codul MIUI 15, ultima versiune a interfeței utilizator dezvoltată de Xiaomi.

- Publicitate -

În trecut, Xiaomi a avut obiceiul de a lansa noile sale modele flagship la sfârșitul anului. De exemplu, Xiaomi 13 și 13 Pro au fost prezentate publicului în decembrie 2022. Cu toate acestea, se pare că Xiaomi a decis să accelereze calendarul de lansare pentru seria Xiaomi 14, mutându-l în noiembrie. Deși compania nu a confirmat oficial această dată, utilizatorii atenți au reușit să extragă această informație din codul MIUI 15.

Sursele sugerează că Xiaomi testează în prezent MIUI 15 pe baza Android 14. Codul descoperit în această versiune indică faptul că seria Xiaomi 14 va fi lansată în prima săptămână a lunii noiembrie. Mai mult, se pare că dezvoltarea seriei Xiaomi 14 este aproape de finalizare, având în vedere codurile de versiune MIUI-V15.0.0.1.UNCEUXM și MIUI-V15.0.0.1.UNBEUXM identificate.

Un alt detaliu interesant este că lansarea seriei Xiaomi 14 ar putea avea loc înainte de evenimentul de reduceri masive din 11 noiembrie, cunoscut ca „Singles Day” în China, un eveniment comparabil cu Black Friday. Se așteaptă ca noua serie să includă modelele Xiaomi 14 și 14 Pro, iar zvonurile sugerează și posibilitatea unui model Ultra care ar putea fi lansat în 2024. Se pare că aceste dispozitive vor fi echipate cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, care va fi lansat în octombrie.

Fanii Xiaomi au toate motivele să fie entuziasmați de această lansare anticipată. Cu tehnologie de ultimă oră și un design inovator, seria Xiaomi 14 promite să redefinească standardele în industria smartphone-urilor.

[SURSA]

Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *