TechMobileOnePlus Pad se lansează în India...

OnePlus Pad se lansează în India și Europa pe 28 aprilie

Pe 28 aprilie, OnePlus va lansa noua sa tabletă, OnePlus Pad, în India și Europa. Prețurile au fost confirmate, urmând ca precomenzile să înceapă în aceeași zi, iar livrările să fie efectuate începând cu data de 2 mai în India și 18 mai în Europa.

- Publicitate-

În India, tableta va fi disponibilă în două opțiuni de stocare: 8/128 GB și 12/256 GB, la prețuri de INR 37,999 și INR 39,999, respectiv. Pentru precomenzile efectuate, OnePlus oferă discounturi de până la 2000 INR pentru utilizatorii de carduri de credit ICICI Bank, EMIs și NetBaking, precum și un cashback de INR 2,000 prin intermediul portofelului MobiKwik și Red Cable Club. De asemenea, primele precomenzi vor putea beneficia de o husă gratuită OnePlus Folio Case.

În Europa, tableta va fi disponibilă într-o singură variantă de stocare: 8/128 GB, la prețul de €499. Pentru precomenzile efectuate până la ora 11:00 AM pe 28 aprilie, utilizatorii pot primi un adaptor OnePlus SuperVOOC 80W gratuit, precum și 6 luni de stocare gratuită în Google One și 6 luni de YouTube Premium. OnePlus oferă, de asemenea, reduceri la adaptorul SUPERVOOC 80W (-30%), OnePlus Buds Z2 (-60%) și OnePlus Nord Buds 2 (-20%) pentru precomenzile efectuate.

OnePlus Pad vine cu un ecran IPS LCD de 11.61 inch, 2000x2800px, 144 Hz, un chipset puternic MediaTek Dimensity 9000 și o baterie încorporată de 9,510 mAh. Tableta are două camere foto, una frontală de 8MP și una dorsală de 13MP. OnePlus Pad va fi disponibil într-o singură culoare, Halo Green.

OnePlus Pad reprezintă o ofertă interesantă pentru utilizatorii care caută o tabletă performantă, cu o mulțime de funcții inovatoare și cu posibilități multiple de stocare. Prețurile sunt accesibile, iar utilizatorii care precomandă tableta vor putea beneficia de numeroase avantaje și reduceri.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending