TechMobilePrețurile noului Samsung Galaxy Z Fold5...

Prețurile noului Samsung Galaxy Z Fold5 și Tab S9 Ultra ar putea crește cu 100 de euro

Samsung se pregătește să lanseze noul lor model, Galaxy Z Fold5, pe 26 iulie, însă există informații că acesta ar putea avea un preț mai ridicat decât modelul anterior. Potrivit unor surse, versiunea cu 256 GB de stocare va avea un preț de 1.999 de euro în Grecia, iar în restul Europei ar urma să coste 1.899 de euro, luând în considerare TVA-ul mai mare din țara mediteraneană.

- Publicitate-

Comparativ cu prețul de lansare al Galaxy Z Fold4, care a fost de 1.799 de euro în augustul anului trecut, acesta reprezintă o creștere de 100 de euro. Același scenariu se aplică și pentru versiunea cu 1 TB de stocare, care va avea un preț de 2.299 de euro în Grecia și aproximativ 2.199 de euro în restul Europei.

Evenimentul de lansare va fi, de asemenea, momentul în care va fi prezentată noua serie Galaxy Tab S9. Cel mai puternic model, Tab S9 Ultra, ar urma să înceapă de la prețul de 1.399 de euro în Grecia, în comparație cu prețul de lansare al modelului Tab S8 Ultra, care a fost de 1.150 de euro în februarie 2022.

Noul telefon este așteptată să vină cu un ecran Dynamic AMOLED 2X de 14,6 inch, cu o rezoluție de 2960 x 1848 de pixeli și un profil subțire de doar 5,5 mm. De asemenea, se așteaptă ca aceasta să fie echipată cu un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, sistemul de operare Android 13 pentru tablete, cu cel mai recent One UI.

Deși se presupune că tableta va beneficia de o baterie masivă și încărcare de 45W, este puțin probabil ca camerele îmbunătățite să fie utilizate în mod frecvent pe un dispozitiv cu dimensiunile de 32 cm înălțime și 20 cm lățime.

Aceste informații indică o tendință de creștere a prețurilor pentru noile dispozitive Samsung Galaxy Z Fold5 și Tab S9 Ultra. Clienții trebuie să fie pregătiți pentru această schimbare și să ia în considerare aceste aspecte înainte de a face o achiziție.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending