S-au scurs imagini cu Samsung Galaxy Book Pro 2 360

Anunțând recent seria Galaxy S22, Samsung se pregătește acum pentru MWC 2022. Imaginile de randare ale lui Galaxy Book Pro 2 360, pe care compania intenționează sa il introducă la Mobile World Congress, au fost publicate.

Prezentând recent seria de smartphone-uri emblematică de nouă generație, Samsung se pregătește acum pentru un nou anunț. Gigantul tehnologic sud-coreean va prezenta Galaxy Book Pro 2 360 la Mobile World Congress din 2022 care va avea loc la Barcelona spre sfarsitul acestei luni.

Cu câteva zile înainte de eveniment au fost publicate imaginile de render ale laptopului. Judecând după imagine, designul modelului actual nu se va schimba prea mult. Din nou, va apărea cu sistemul său de balamale rotative „360 de grade” și se poate transforma cu ușurință într-o tabletă atunci când este necesar.

S-au scurs imagini cu Samsung Galaxy Book Pro 2 360

Ce va oferi?

Imaginile publicate arată laptopul în roșu Burgundy. Nu există încă informații clare despre specificațiile sale tehnice, dar există o așteptare ca acesta să aibă un ecran de 15,6 inchi. Se vorbește și despre o mufă pentru căști, slot pentru card microSD și trei porturi USB-C.

S-au scurs imagini cu Samsung Galaxy Book Pro 2 360

Actualul Galaxy Book Pro 360 de pe piață; Vine cu un ecran AMOLED, procesor Intel Tiger Lake-U, S Pen și modem 5G opțional. La sfârșitul lunii februarie, vom afla împreună despre detaliile curioase despre modelul de continuare și ce fel de etichetă de preț va avea.

SURSA: giznext.com

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *