Samsung Galaxy Buds FE: Prețul pentru Europa a fost dezvăluit!

Marian Ciobanu
Samsung Galaxy Buds FE

În ultimele zile, s-a descoperit că Samsung lucrează la noile căști Galaxy Buds FE. Și recent, prețul așteptat pentru aceste căști în Europa a fost dezvăluit. Conform informațiilor obținute, Samsung Galaxy Buds FE va fi disponibil în două culori diferite: alb și grafit. Aceste căști vor fi echipate cu drivere de 12 mm.

- Publicitate -

Mai mult, s-a aflat că Samsung a împărtășit accidental manualul de utilizare al căștilor pe site-ul său la începutul acestei săptămâni. Conform unei postări pe Twitter făcută de Tipster Roland Quandt, se așteaptă ca aceste căști să fie vândute la un preț de aproximativ 100 de dolari.

Cu ce vine nou Samsung Galaxy Buds FE?

  1. Diversitate de culori: Cu opțiuni de culoare alb și grafit, aceste căști se potrivesc cu orice stil.
  2. Calitate audio superioară: Echipate cu drivere de 12 mm, căștile promit o calitate audio excelentă.
  3. Preț accesibil: La un preț estimat de 100 de dolari, Samsung Galaxy Buds FE oferă o combinație perfectă de stil, calitate și valoare.
Samsung Galaxy Buds FE

Așadar, dacă ești în căutarea unor căști de calitate la un preț accesibil, Samsung Galaxy Buds FE ar putea fi alegerea perfectă pentru tine. Cu un design elegant și performanțe audio impresionante, aceste căști sunt gata să îți ofere o experiență audio de neuitat.

[SURSA]

Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *