Samsung Galaxy S22 și S22 + vin cu zoom optic 3x

Detaliile camerei S22, noul produs al seriei Galaxy S, una dintre cele mai de succes serii de telefoane din lumea Android, continuă să fie dezvăluite. Galaxy S22 și S22+ vor avea un slat in ceea ce priveste zoom-ul optic.

Galaxy S22, una dintre cele mai așteptate serii de telefoane Samsung, vine cu o abordare diferită a camerei în comparație cu generația anterioară. Conform noilor informații, Samsung va trece la un teleobiectiv de 10MP în loc de teleobiectivul de 64MP de înaltă rezoluție găsit în S21 și S21 +. Obiectivul de 64MP din Galaxy S21 și S21 + poate oferi zoom optic de 1,1x, iar zoom-urile rămase sunt realizate digital cu suport de înaltă rezoluție. Deși algoritmii de zoom digital s-au îmbunătățit, zoomul optic oferă o calitate a fotografiei mult mai mare.

Se afirmă că noul teleobiectiv de 10MP va oferi zoom optic 3X, deși cu o rezoluție mai mică. Este posibil ca acest teleobiectiv utilizat să fie obiectivul suportat de OIS utilizat în Galaxy S21 Ultra. Aceasta înseamnă că Samsung dorește să reducă puțin diferența dintre modelele Ultra și cele standard. Atât Galaxy S22, cât și Galaxy S22 + sunt așteptate să vină cu o cameră principală de 50MP și o cameră cu unghi larg. Seria Galaxy S22 va fi introdusă în primele luni ale anului 2022.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *