Windows 11: așa vor arăta în curând aplicațiile Paint și Photos

Microsoft se bazează pe un nou design pentru Windows 11. Acest lucru se observă și în programele interne, așa cum devine din ce în ce mai clar. Acum, Microsoft a publicat primele imagini pentru Paint și aplicația Photos pentru Windows 11, care oferă un design nou.

Pentru viitorul sistem de operare Windows 11, Microsoft a făcut multe planuri, în special în zona de proiectare. Fiecare colț este înșurubat – și acest lucru nu se observă numai în noul meniu de pornire cu un buton de pornire centrat. Programele proprii ale companiei ar trebui să comunice și ele în noul limbaj de proiectare. Ceea ce intenționează Microsoft să facă aici în detaliu este clarificat de noile machete pe care compania le-a publicat pe Unsplash.

Aplicația Paint și Photos reproiectate pentru Windows 11

Paint a făcut parte din sistemul de operare de la Windows 1.0 și a fost actualizat din când în când de-a lungul deceniilor. Microsoft face, de asemenea, modificări minore la Windows 11. O revoluție nu este de așteptat aici, dar primele machete arată clar că, de exemplu, culorile si icoane rotunde în loc de pătrate. Forme precum dreptunghiuri sau cercuri sunt, de asemenea, afișate într-un mod redus.

Windows 11 Paint

Modificările din aplicația Photos pentru Windows 11 sunt puțin mai vizibile. Și aici, comenzile în sine sunt concepute pentru a fi mai rotunjite. Butoanele plutesc deasupra fotografiei, care este, de asemenea, o caracteristică nouă.

Windows 11 Photos

Windows 11: upgrade gratuit în 2021

Microsoft continuă să se rețină când vine vorba de o dată specifică de lansare pentru Windows 11. Cert este că succesorul Windows 10 va fi lansat anul acesta. Dacă aveți Windows 10, veți primi gratuit următoarea versiune a sistemului de operare.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *