Cum să-ți ștergi contul Netflix?

Doriți să vă ștergeți contul Netflix, dar nu știți cum? Normal, platforma de streaming nu ușurează operațiunea: nu este suficient să apăsați un buton din Setări. Prin urmare, explicăm în detaliu procedura de urmat.

V-am explicat deja cum vă puteți dezabona de la Netflix, acum vă spunem cum să mergeți mai departe și să vă ștergeți complet contul și să dispăreați din baza de date a serviciului. O opțiune radicală care poate fi luată în considerare dacă ești sigur că nu vei mai dori să te întorci niciodată la catalogul Netflix.

Stergere cont Netflix

În primul rând, rețineți că Netflix șterge automat conturile care au fost inactive de mai mult de zece luni. Dacă acesta este cazul tău, atunci nu ai ce face. Dacă nu, și dacă nu doriți să așteptați această perioadă de zece luni, iată procedura de urmat:

  • Anulați mai întâi abonamentul Netflix dacă nu ați făcut-o deja.
  • Contactați [email protected] pentru a solicita ștergerea contului. Trebuie să scrieți de la adresa de e-mail asociată contului pe care doriți să îl ștergeți. Nu o puteți face de la o altă adresă, chiar dacă indicând adresa de e-mail în cauză în corpul mesajului.

Și aici s-a terminat deja! Netflix nu specifică un interval de timp în care poate dura ștergerea contului odată ce mesajul este trimis. Ar trebui să primiți un e-mail când operațiunea a fost finalizată.

De asemenea, rețineți că puteți cere serviciului Netflix prin aceeași adresă ([email protected]) să șteargă din baza lor de date informațiile personale pe care le-ați furnizat dacă ați început procesul de înregistrare fără a-l finaliza.

Rețineți că un cont poate fi șters numai la sfârșitul perioadei curente de facturare, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres de dvs ca un cont sa fie sters mai devreme. Acest lucru se aplică dacă v-ați abonat direct de la Netflix. Dacă ați trecut printr-un serviciu terță parte, cum ar fi Google Play Store , iTunes sau printr-un operator, trebuie mai întâi să contactați acest serviciu terță parte pentru a vă termina abonamentul. Contul va fi apoi șters de Netflix la sfârșitul perioadei curente de facturare. Accesați pagina Detalii de facturare pentru data exactă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *