Aplicația care testează dacă telefonul dvs. este rezistent la apă a fost lansată

Marian Ciobanu
Aplicația care testează dacă telefonul dvs. este rezistent la apă a fost lansată

Aplicația numită Water Resistance Tester, publicată pe Google Play, vă spune dacă telefonul dvs. este rezistent la apă fără a fi nevoie să-l scufundați în apă.

- Publicitate -

O nouă aplicație de testare a rezistenței la apă a apărut pe Google Play, care vă permite să testați rezistența la apă a telefonului. Mai mult, fără a vă scufunda dispozitivul în apă .

Aplicația utilizează barometrul smartphone-ului dvs. astfel încât dispozitivul nu trebuie să fie scufundat în apă pentru a-i măsura rezistența la apă. Logica de lucru a aplicației este următoarea: Senzorul barometric detectează nivelul de presiune din interiorul dispozitivului și aplicația măsoară modificările acestei presiuni.

Aplicația care testează dacă telefonul dvs. este rezistent la apă a fost lansată

Cum este testată rezistența la apă a telefonului?

Pentru a măsura, trebuie să puneți telefonul pe o suprafață plană și să apăsați ferm pe ecran cu ambele degete. După verificare, aplicația vă va spune dacă telefonul dvs. este rezistent la apă. Aplicația acceptă numai smartphone-uri cu un certificat de protecție specific (IP67 / IP68) sau echipate cu un barometru. Următoarele declarații sunt incluse în declarațiile Testerului de rezistență la apă :

„Această aplicație vă ajută să verificați dacă telefonul dvs. are sigilii impermeabile IP67 / IP68 utilizând barometrul încorporat. Vă rugăm să rețineți că sigiliile pot fi deteriorate prin căderea și îmbătrânirea dispozitivului și păstrați telefonul departe de lichide! „

Portaluri precum Android Police și The Verge au testat aplicația pe mai multe dispozitive și, în toate cazurile, rezultatele au fost în concordanță cu ceea ce este specificat în specificațiile smartphone-urilor. Dezvoltatorul Ray Wang spune că a creat aplicația pentru a ajuta oamenii să testeze rezistența la apă a smartphone-urilor lor după ce au fost reparate, au achiziționat un dispozitiv folosit sau au fost folosite activ de ani de zile. Discuția despre aplicația de pe Reddit arată că funcționează destul de corect .

Etichetat:
Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *